Familie-forøgelse :)

Så er flytningen vel overstået, og vi er på plads. Det tog heldigvis ikke så lang tid, men det var nødvendigt med et par ture i Ikea, før vi endelig havde alt hvad vi skulle bruge.

Vi er flyttet ud af Odder, så man skal lige vænne sig til roen og stilheden, som jeg nyder i fulde drag. Sanne startede på job i mandags, så jeg nyder det gode vejr på vores skønne terrasse.

Vores kontor er også kommet på plads, og som i kan se er det ikke det største, så der var store udfordringer i at få plads til det hele.

Der bliver nok lavet lidt om med tiden, men indtil videre fungerer det godt som det står nu.

Sannes plads 🙂  Hun har ikke brug for så meget plads som jeg, så hun har et lille skrivebord, og en enkelt skuffe i kommoden ved siden af.

Her er min primære arbejdsplads. Jeg lover at komme med en lidt mere detaljeret gennemgang senere på sommeren, for som jeg skrev, ændrer jeg nok lidt på det.

En af de ting jeg meget gerne ville have, var at der var plads til at printeren, min symaskine og Cameo kunne stå fremme. Jeg bruger ikke tingene, når jeg ikke kan se dem og komme til dem med det samme, så det er rigtig dejligt at jeg bare skal dreje stolen og så kører det.

Og så sidst, men ikke mindst, vores familie-forøgelse:

Vi arvede Sannes forældres katte, fordi de ikke kunne have dem med i lejligheden. Billedet ovenfor er af Miv, som er lidt rund og lidt sky, men hun indtog meget hurtigt sofaen og det ny-indkøbte tæppe.

Og så har vi Piv der er lang og tynd og meget kælen. Selvom man måske skulle tro det, så er de ikke søstre, men de matcher hinanden meget godt 😉

Det er så skønt at have katte igen, jeg nyder det hver eneste dag. Jeg nyder også at kunne gå udenfor og sidde på terrassen. Der er heldigvis lang tid til jeg skal starte i skole igen, så  sommeren må gerne blive, for min skyld.

Jeg har scrappet rigtig meget på det seneste, men det er ikke noget jeg kan vise endnu, for det er til Heidis og mit næste projekt, som meget snart er klar til at blive afsløret. Dette layout lavede jeg til en artikel om freestyle på Scrapsisters magasinet.

Nu vil jeg trække computeren med ud i skyggen af solsejlet, og nyde den danske sommer 🙂

/Henriette

Reklamer

Om crafterslife

Crafter, scrapbooker, painter, wife, traveller and blogger.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 svar til Familie-forøgelse :)

  1. Et stort tillykke med jeres nye hjem Henriette, det der da rigtig fint ud. Og sikke da et lækker scrap rum 🙂 og terassen er da heller ikke så ringe endda 🙂 Hvor langt er i flytte fra centrum?

  2. Heidi siger:

    ejj hvor ser det bare skønt ud. SÅ godt at i kunne få huset 🙂
    Skønne katte, hvor er de søde 🙂

  3. ifversen siger:

    Lækkert lækkert! Hus, layout og kontor. Kattene må jeg jo se om jeg kan blive venner med 😉

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s