Det ultimative online nybegynderkursus

Kom med på det ultimative nybegynderkursus i scrapbooking. Det er online og det er på Scrapsisters Forum.

Ifversen, Angely og jeg (mizz_kitty) har de seneste måneder arbejdet på det vildeste og største kursus du kan komme i nærheden af. Det er næsten en hel scrap-uddannelse. Vi holder dig i hånden og guider dig hele vejen – og vi glæder os :)
Vi er virkelig stolte af at afsløre indholdet og vi starter allerede først i maj måned

Kurset indeholder:

 1. Lektion – Velkomst – Hele det gratis nybegynderkursus og video, skitser m.v. derfra – Om mønsterpapir, hvordan sættes det sammen m.m. – Farvelære, hvordan bruger du farverne i scrapbooking. – Komposition af et layout – Flere end 10 nye layouts til inspiration (der ikke er set før, og lavet unikt til dette kursus) – Alt om alfabeter
2. Lektion – Om billedefremkaldelse – Redigering i photoshop – Redigering i Picasa – Hvordan printer jeg selv billeder – Fremkald i forskellige størrelser – Introduktion og overblik over alle maskiner – De bedste små og meget gode råd.
3. Lektion – Sådan scrapper du billigt og dyrt og med alternative materialer. – Masser af teknikker til hjemmelavet pynt. – Videoer af teknikker til distressing og sværte. – Det handler om detaljer, vi viser hvordan et layout bliver færdigt. – Om journaling. – Alt om stilarter, vi guider dig igennem de forskellige stilarter og kaster os selv ud store udfordringer. – Video om hvordan vi laver layouts.

Vi er der hele tiden, så du kan spørge, få hjælp og masser af støtte. 

Vær med fra 7. maj. Der kommer en lektion hver 14. dag. Kurset er online og der er derfor ingen pres, du kan tage lektionerne når du har lyst.
Pris: Lige nu og den næste uge har vi en helt speciel fødselsdagspris til dig kun 249,- kr. Herefter er prisen 299,- kr.

Hvis det er noget for dig, eller du kender nogen der kunne have lyst til at være med, så klik HER og se mere på Scrapsisters forum.

Vi glæder os rigtig meget til at se jer 🙂

Henriette

Reklamer

Om crafterslife

Crafter, scrapbooker, painter, wife, traveller and blogger.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s