Gang i bloggen igen…

Ja, så er vi jo hjemme igen, efter en skøn forlænget weekend i KBH. Vi havde også Sannes lillebror med, men han havde travlt med at besøge diverse venner i byen, så ham så vi ikke så meget til. Vi tog færgen over til Sjællands Odde, og sørme om vi ikke var så heldige at spotte en kendt: Kendis #1 Mads Vad (fra Vild med Dans)
Vi andre fik dog gået en masse ture, set en masse og spillet Besserwisser og andre sjove spil. Vi var også lidt kulturelle, men det kommer vi til senere.
Her er Svigerne og Sanne i Dragør. Sidste gang vi var i Dragør havde jeg ikke kameraet med, og det fortrød jeg sådan da vi kom hjem. Så naturligvis måtte vi igen en tur derud, så jeg kunne få lidt nye billeder at scrappe. Det var rå-koldt, men vi stod ikke stille alt for længe, så det gik lige.
Vi snakkede også om at det kunne være sjovt at tage en tur ud til Flyvergrillen, nu der havde været så meget i medierne om den, da det kæmpe fly landede i DK for et par timer. Det var skægt at se store og små fly lette og lande. Og sørme om vi ikke også så en kendt, på selveste Flyvergrillen: Kendis #2 Nicolaj Kopernikus
Fredag aften var der jo kulturnat i KBH, så vi ville også være kulturelle med de 1000’vis af andre mennesker i byen. Vi startede ud ved DR, og stod i kø i ca 25 minutter i forhallen før vi kom ind og op ad trappen. Dette billede viser dem der ikke var kommet ind i forhallen, mens vi stod og ventede. Vi ville egentlig have været oppe og se hvordan nyhederne bliver lavet, men der var bare SÅ mange mennesker i kø, så vi valgte at se Kontanten i stedet for. Det var meget interesserent at høre lidt om hvordan de vælger historierne ud, og hvordan de klipper programmet. Mens vi stod i kø, så vi kendis #3: Nikolaj Koppel (Dommer i Talent)
Efter DR tog vi ind i byen og Anne Grethe og jeg ville en tur op i Rundetårn, og det gik egentlig fint med at komme op, men det aller sidste stykke op til udkigstårnet var proppet med mennesker, så vi gik ned igen. Efter vi havde slentret igennem byen ville vi ind og se folketinget, men der var en kø der strakte sig over gårdspladsen og den rykkede sig overhovedet ikke i de 10 min. vi stod kiggede. Vi tænkte at vi ville gå en tur på Rigsarkivet, men da vi kom ned til indgangen, havde de flyttet Rigsarkivet til nye lokaler længere væk. Derfor valgte vi at gå til Åbent hus hos Tempelridder Ordenen. Der var ikke så mange mennesker, så vi kunne komme ind og se underetagen og billederne og få et par foldere vi kunne læse om ordenen. De havde valgt at vise nogle ritualer som i alt tog 30min, men det synes vi ikke vi ville bruge der, så vi var egentlig klar til at gå, da der var nogen der sagde at man kunne komme op og se salen inden ritualerne gik igang, så vi stod som sild i en tønde og ventede omkring 15min på at komme derop. Og op kom vi, men alle satte sig til rette, så det var ikke til at gå omkring og se på rummet. Vi var nok klar over at man ikke kunne gå midt i “forestillingen” så vi smuttede ned igen, og da vi kom ud, strakte køen til at komme ind, sig over gårdspladsen og ud på gaden. Efter vi kom ud, fik vi lidt at spise igen og Sanne og jeg bestemte os til at tage hjem til Campingpladsen, for vi var trætte i benene.

Lørdag tog vi ud og så Kronborg. Smukt er det jo, mod en klar blå efterårshimmel. Vi fik set værelserne, kasematterne og kirken. De har lavet udstillingen meget interaktiv, det var ok i værelserne, for der var der forskellige montrer hvor man kunne læse informationer om historien, værelserne og om personerne. Jeg havde glædet mig til at Holger Danske der sidder nede i kasematterne, men nøj hvor blev jeg skuffet. Dem der har lavet udstillingen har overdrevet det interaktive alt for meget. Der var ingen mulighed for at tage et billede af Holger, for der var hele tiden et lyd- og lysshow der kørte. Det var lidt skuffende, men sådan går det jo ind i mellem, jeg håber bare på at jeg engang kan komme til at se Holger uden alt det lys og lyd. Om aftenen slappede vi af og spillede en masse spil og hyggede os rigtig godt. Søndag formiddag gik med rengøring af hytte og et enkelt spil yatzy i Campingvognen, inden turen gik til Århus.
.
Pyh, det blev vist lidt mere end jeg havde tænkt mig, men sådan går det jo ind i mellem. Jeg håber i har hængt på til enden, selvom der ikke er noget kreativt i denne omgang. Jeg håber på at friske billeder fra KBH i morgen kan give mig lyst til at komme igang igen. Jeg regner også med at tage på kommentar-rundfart i morgen, for det er vist længe siden jeg sidst har været forbi på din blog 😉
.
God snart-weekend
Knus
Henriette

Reklamer

Om crafterslife

Crafter, scrapbooker, painter, wife, traveller and blogger.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 svar til Gang i bloggen igen…

 1. HenrietteH siger:

  Hvor hyggeligt med et københavner tur.. flere af tingene har jeg aldrig set og jeg bor her oven i købet selv… God weekend til dig..

 2. Marolle siger:

  ser ud til at det har været en hyggelig tur til sjælland 🙂

 3. Thanni siger:

  Jeg syns det er hyggeligt at læse om jeres Kjøwenhavnertur (og lige få lidt inspiration til hvis man selv kommer på de kanter) – og I har jo nået nogen spændende ting – den med Tempelridderordenen har jeg aldrig hørt om – det var lige noget for mig og mine drenge, så det må huskes….og så fik du da set nogen kendisser, det er jo heller ikke at foragte ;D

 4. Karina Beck siger:

  Det lyder som en hyggelig tur. Og det er sjovt at se ens egen by fra en turists side ; ) : )God weekend.

 5. lam siger:

  Det lyder som om I har haft en fantastisk tur

 6. Charlie siger:

  Sjovt at læse om jeres oplevelser i den by vi Kjøwenhavnere jo bare tager som en selvfølge fordi vi er født der og nu kun bor 30 min. væk i bil/tog.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s