Snart convention-tid

Så er det snart convention-tid igen. Har i fået skrevet lister over hvad i skal købe med hjem, eller lader i jer bare friste når i kommer rundt i butikkerne? Jeg har et par ting skrevet bag øret, men nu må vi se hvad jeg ender med at få med hjem.
(Layout #73 i 2010)
Dette layout er jeg blevet super glad for! Det hele passede bare sammen og faldt på plads næsten med det samme. Jeg har brugt American Crafts næsten over det hele. Der er et par småting der er fra andre firmaer, men stort set er det American Crafts “City park” linje. Det passede lige til de billeder og den stemning jeg ville have frem i mit layout.
Her har jeg lavet et cluster med mine journalingspots og et træ i filt, og en 3D sticker for at skabe lidt dimension i mit layout.
Her har jeg klippet små skyer og luftballoner ud, og monteret med skumpuder, så de også er blevet løftet op fra baggrunden.
Og så selvfølgelig skønne thickers i en lækker aqua farve med glitter! De små blomster der har små rhinstene på er fra et ark “remarks” også fra samme serie fra American Crafts.

Husk nu at svare på mit 2. candyspørgsmål. Det ligger lige under dette indlæg…
Pas på jer selv derude.
Mange hilsner
Henriette
Supplies: American Crafts “City Park” line: Remarks stickers “Gazeebo”, Details “Kite”, papers “Waterfront Park, High Line Park, Skyline Park, Woodland Park, Fairmont Gardens” Thickers “Niki Riki – aqua”

Reklamer

Om crafterslife

Crafter, scrapbooker, painter, wife, traveller and blogger.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 svar til Snart convention-tid

 1. Heidi siger:

  Ja, det bliver ikke til meget convention for mit vedkommende, men jeg glæder mig alligeveller :)Og hvor er det bare en god tradition vi har, og sikke søde vi er.

 2. Helt enig i er rigtig søde på billedet. Det er et rigtig flot LO og skønt at se træer, for jeg har en die med et træ men jeg har aldrig brugt det da jeg ikke syntes at det har passet ind nogen steder. Jeg glæder mig også vildt til convention. Jeg har bestilt en masse hos Stampin up og så skal der selvfølgelig oses. vh Renne

 3. hvor er det bare et mega lækkert LO!

 4. Thanni siger:

  Hvor er det et dejligt LO! – skønne farver og opsætningen kan jeg super godt li'! :)Hmm..jeg skriver som regel en liste, men har som regel glemt nogen af tingene – sikkert fordi der er så meget andet at røre ved OG købe ;D

 5. Pips siger:

  Wauw et lækkert LO! – Jeg kan rigtig godt lide AC papirer og andet dims – jeg er bare ikke god til at få det brugt.

 6. lam siger:

  Sikken et skønt og farverigt layout. kan godt lide din journaling cluster….hmm listeog liste, nej jeg mangler jo så meget at det ikke kan stå på en liste ;O)

 7. Karina Beck siger:

  Uhh Me really like! LÆKKERT papir og flot design!Det er også et supergodt billed af jer!Hvis det stod til mig var det mig der var oppe i den luftballon…. ; ) Det skal helt sikkert prøves engang.

 8. Cecilie siger:

  Jeg er fjollet med dine små skyer. De er så søde. Og hele dit layout er bare lækkert og så herligt i sin stemning.

 9. aka siger:

  Sødt foto af jer 2. Og så har du bare lavet et lo, der siger WOW. Så gennemført lækkert. Jeg har lavet en laaaang liste til convention. Ting jeg skal have. Og ting jeg skal se hvordan ser ud IRL, og måske have. Og så vil jeg tro, jeg bliver fristet over evne i samtlige butikker.

 10. FruMaansen siger:

  Top lækkert LO! Er også fuldstændig pjattet med den ACserie!

 11. AGJ siger:

  Lækkert layout, man bliver helt glad af at se på det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s