Layouts…

Pyha, det er lige vel varmt for mig idag, men nu er temperaturen endelig til at udholde. Hvordan klarer i varmen?
De sidste layouts jeg fik lavet inden knæoperationen, lavede jeg efter jeg havde fået en stor ordre hjem fra AMLT Jeg havde solgt ud af en masse ting, og derfor havde jeg endelig råd til at få de ting fra vinter CHA som jeg havde ønsket mig…
(layout #48 i 2010)
Layoutet er lavet med Pink Paislees serie “Queen Bee”, synes farverne var skønne og så sammen med et lidt “skævt” billede af mig selv gik det hele op i en højere enhed.
(layout #49 i 2010)
Dette layout er lavet med Margies serie fra Girls’ paperie. Trængte til at lave noget enkelt og sødt, så det blev til et bryllupslayout.

(layout #51 i 2010)
Dette foto har jeg scrappet før, men jeg blev ikke tilfreds med resultatet, så jeg fremkaldte fotoet igen, og denne gang blev jeg meget mere tilfreds med det. Hele serien er fra Pink Paislee “Bayberry Cottage”, mums en serie, med skønne grønne og blå farver og en hel masse houndstooth mønster!

(Layout #52 i 2010)
Dette layout er et lift fra 2Peas galleriet, er blevet meget tilfreds med dette layout. Det hele kørte for mig, og jeg kunne se hele vejen igennem, hvordan det skulle ende. Igen Pink Paislee serie “365 degrees”.

(Layout #50 i 2010)
Sidste layout i denne omgang er fra October Afternoon “Fly a kite” collectionen. Da jeg så papiret vidste jeg bare det passede med den body jeg havde på, da jeg var lille. Ellers ikke så meget pynt på denne.

Nu er det jo snart tid til CHA sommer 2010, følger du med og glæder dig til at se hvad alle de forskellige firmaer kommer ud med? Det gør jeg, men jeg må desværre melde, at jeg på nuværende tidspunkt ikke har fundet ret meget jeg bare *må* eje. Følg med på Scrapsisters hvor vi samler alle sneaksne og udgivelserne.

God tirsdag aften.

Knus
Henriette

Reklamer

Om crafterslife

Crafter, scrapbooker, painter, wife, traveller and blogger.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 svar til Layouts…

  1. lam siger:

    Sikken nogle skønne layout, jeg er især vild med dit crazy layout. fed opsætning.Jo jeg følger skam med i de nye CHA varer og har faktisk allerede modtaget nogle nye pre realeses. dem kan du s epå min blog ;O)

  2. Karina Beck siger:

    Lækre layouts med skønne farvesammensætninger og opsætninger!God sommer.

  3. Cecilie siger:

    Sikke en masse lækkert nyt fra din hånd. De er alle rigtig skønne, men jeg er nok særligt vild med det sidste. Farvern er så fede!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s