Efterår…

Så er det blevet efterår, og der har været rigtig mange scrap-aktiviteter på det sidste. Det er super hyggeligt at mødes med andre og bare snakke og scrappe, det giver et boost til kreativiteten. Det nedenstående LO lavede jeg til Convention d. 4 oktober, men kunne ikke vise det endnu, for det var til en konkurrence som Iben fra Multiscrap lavede.
Det næste LO er fra en udfordring Karen/Lindse lavede da hun i oktober måned var gæstedesigner på Scrapsisters.dk
Den første i hver gruppe fik tilsendt et billede af Karens LO og når man var færdig skulle man sende til den næste i gruppen, sådan man ikke fik set det originale LO. Det var super sjovt og hvis du er hurtig kan du nå at være med i den næste omgang på Scrapsisters.dk der er sidste frist i aften søndag.
Det sidste LO er fra SQ, hvor vi denne gang skulle lave et LO om hvad man læser. Jeg tog lidt forskellige billeder af ynglingsbøger og af hvad der ligger på mit natbord pt.

Ellers er der ikke så meget at sige, udover at jeg er ved at komme ovenpå efter en træls omgang influenza, så jeg har ikke været for god til at blogge. Jeg håber det bliver lidt bedre snart, så jeg kan få færdiggjort sagaen om vores USA tur… (drømmer i øjeblikket om varmen i Las Vegas, det virker ikke så slemt når man tænker tilbage på det… )
Pas på jer selv i mørket.
Knus
Henriette

Reklamer

Om crafterslife

Crafter, scrapbooker, painter, wife, traveller and blogger.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 svar til Efterår…

 1. Heidi siger:

  hvor er de bare super flotte dine l og rigtig skønne farver ;O)

 2. Netti siger:

  Sikke nogle flotte layout du har lavet. Rigtig flotte farver og sikke fede billeder!!Dejligt at du er kommet ovenpå igen.

 3. Marolle siger:

  dejlige layouts, og dejlige farver. Jeg læser også camilla läckberg, lige nu venter jeg dog på den nye der gerne snart må komme (har læst de andre)

 4. Karina siger:

  Super lækre LOer. Jeg er især helt vild med det øverste. Flotte opsætninger og farver.

 5. goshery siger:

  I cannot read your blog but I enjoy looking at the pictures. I love the background of your blog – it looks just like scrapbooking paper!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s