Forvirring…

Jeg ved at jeg skrev at jeg ville opdatere i sidste uge, men det virkelige liv kom lige på tværs… Mere om det senere.
Det var smadder hyggeligt til cybercrop på Scrapshop.dk. Jeg fik godt nok kun lavet 2 af de 5 opgaver, men det var mest pga. at opgaverne ikke lige var mig.
Det første var en skitsekonkurrence og da jeg havde fundet billedet og skulle til at finde papir og karton kunne jeg slet ikke få det til at passe sammen. Så jeg tog en hurtig beslutning og skiftede billedet ud, og fandt derefter både karton og papir, som passede til.
Det gik nu egentlig ret nemt efter jeg havde fundet tingene frem, og blev da også færdig i rimelig tid. LOet blev meget enkelt, men igen, det er jo også min stil…


Det andet LO man skulle lave, var totalt frit mht. skitse, papir farver osv. Men det skulle være fødselsdagsbilleder, og der skulle være navn, alder, dato og noget tekst om dagen… Det klarede jeg da udemærket, efter en lille kikser. Jeg havde Heidi med på MSN og da jeg ikke selv var en haj til at finde ud af hvor gammel jeg var, var det jo nærliggende at spørge Heidi, som jo også var med på billederne. Heidi var desværre lige ude til frokost, men jeg fortsatte, og tænkte at jeg nok skulle nå at finde ud af det.
Da jeg får vendt billederne om, for at skære til, ser jeg at der jo sørme står måned og år på!!! Så kunne jeg jo nemt regne ud hvor gammel jeg blev – helt uden Heidis hjælp.
Jeg vandt ikke noget, men det var sjovt at være med. Dagen gik bare alt for hurtigt og har ikke rigtig fået scrappet noget siden. Eller dvs. aftenen før cybercrop, lavede jeg 2 LO’s som jeg er meget tilfreds med, men i må vente med at få dem at se, da jeg har sendt dem ind til My Scrap Corner. Nu må vi se om de også synes de er gode, eller om det bare var mig der synes det!

Nå, men altså, vi fik jo desværre ikke solgt lejligheden, der var nogle forskellige omstændigheder der gjorde at det ikke gik igennem, men jeg vil ikke skrive om det her. Det bliver for langt og indviklet. Men lejligheden er sat i 2 aviser denne gang, både Odder Avis og Århus Onsdag. Så nu må vi se om det giver pote.

Jeg er stoppet som elev. Det var ikke det jeg skulle være alligevel. Så nu vil jeg bare finde et job, hvor jeg er glad for at være. Jeg er nødt til at have et job, mens jeg prøver at finde ud af hvad det er jeg vil være. Der er jo ingen der kan leve uden penge (især ikke hvis man er scrapper!) så et job må jeg finde. Har allerede sendt en del ansøgninger, så nu tjekker jeg alle jobportalerne og søger det der lige fanger mig.

Husk nu at i stadig har mulighed for at vinde en lille RAK her hos mig. Jeg skal have en kommentar på indlægget “tiden flyver” senest onsdag aften kl 18.00 Så vil min yndige assistent Sanne trække vinderen.

Det var alt for nu.
Knus
Henriette

Reklamer

Om crafterslife

Crafter, scrapbooker, painter, wife, traveller and blogger.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 svar til Forvirring…

 1. Skønne LO’er du fik lavet ! Det der fødselsdags LO…WAU…perfekt papir og den cirkel MÅ jeg altså lifte !!!Irriterende med lejligheden…jeg skal nok krydse fingre for, at den skal blive solgt hurtigt :O) Og også krydse for, at du finde dig et dejligt job…Jobindex synes jeg jo er en rigtig god side at søge på !

 2. angely siger:

  Hejsa min søde søs. Du ved jeg er lige her – og i rigtig rigtig fint all denim look på dine billeder.Krammer fra mig

 3. Marie siger:

  det er rigtig fint det fødselsdags LO du fik lavet. Og papiret i det første..fedt!!!Jeg kan også godt tit lide, at det er lidt enkelt 😉

 4. Christina siger:

  De er bare så flotte dine LO’s, men det er de nu altid fra din hånd :0)Er vild med opsætningen på dit fødselsdags LO.. Krydser finger for at lejligheden hurtig bliver solgt..

 5. Mia siger:

  Skøøøøøn skitse der er brugt på det første og dejlig lille kat. Er vild med dit papirvalg. Hehe ja forvirring omkring alder opstår altså indimellem – specielt hvi der IKKE er dato bag på billederne

 6. Majer siger:

  Åh er vildt med det papir du har brugt til “Pjevs”. Det ligner bestemt noget fra “Crate Paper”, et af mine total yndlingsmærker 🙂

 7. Majer (og andre), det papir der er blevet brugt til Pjevs er “My Minds Eye” – Tres Jolie serien.Jeg faldt over det i panduro, godtnok var det lidt dyrt, men jeg har ikke set et sted i DK der havde hele serien.

 8. Sofie siger:

  Super flotte layouts, dejlige farver! FLOT..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s