Velkommen på bloggen

Velkommen til min blog.

Her vil i kunne se mine kreative udfoldelser og følge lidt med i vores bryllupsplanlægning. Når vi er flyttet til Århus skal jeg nok også lægge nogle billeder på af vores nye lejlighed.

Skal jo starte på nyt job tirsdag d.4 september. Forhåbentlig kan jeg så d. 4 september 2009 kalde mig kontorassistent med speciale i revision og ejendomsadministration! (Fancy titel, ikke :o)

Kig endelig forbi og læg gerne en kommentar, de varmer altid!

Knus Henriette
P.s. Billedet er af Sanne og jeg, da vi var til bryllup d.4 August. Det er taget sent på aftenen, umiddelbart før natmaden blev serveret!
Reklamer

Om crafterslife

Crafter, scrapbooker, painter, wife, traveller and blogger.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 svar til Velkommen på bloggen

 1. Annette siger:

  Hej HenrietteTillykke med din blog.Glæder mig til at følge den i fremtiden.Spændende med brylluppet, hvornår skal det være?Jeg har tilføjet dig på min blogliste, håber det er OK.Tanker fraAnnette

 2. Hej Anette.Tillykke med at du har lagt den første kommentar i min blog!!Tak for det! Vi skal giftes d.31 maj 2008, præcis på vores 10 års dag! Helt ok med bloggen. Håber også det er ok at jeg har tilføjet dig på min?!KnusHenriette

 3. Linda siger:

  Tillykke med bloggen Henriette – Det bliver dejligt at kan følge med i hvad du laver af kreativeting og sager. Og du skal giftes !!! Tillykke med det også !Det har du da ikke fortalt noget om.

 4. Ihh Linda… Det har jeg da mindst sagt 100 gange! Det varer heller ikke så længe så er det eneste jeg kommer til at lave, til scrap på biblioteket, er invitationer og lignende!! Men hva, sådan er det jo nok når man “ka’ selv – vil selv” Hi hi…Tager også Sarah og Heidi med på torsdag, og jeg har jo fri, så jeg tager kage med!Ses på torsdag.KnusHenriette

 5. Keoars siger:

  Hej HenrietteTillykke med din blog – bliver spændende at følge med i.Glæder mig til kagen torsdag.Kærlig hilsenJette (Jekoka)

 6. Hej HenrietteTillykke med din blog – er lagt ind på min blog også, så jeg kan følge med i hvad du foretager dig.Vi ses forhåbentlig torsdag – bliver først afgjort i morgen.

 7. Betina Olesen siger:

  Hejsa HenrietteTillykke med din blog, og tillykke med det kommende bryllup. Spændende.Hygge fra Betina

 8. marianne siger:

  Hejsa. Tillykke med bloggen – og ikke mindt med det forestående bryllup. Hvor er det bare alt for skønt for jer ;o) Glæder mig til at følge med.Knus M

 9. Connie siger:

  Tillykke med din nye blog. Det ser spændende med det du allerede har lagt på bloggen, så jeg glæder mig til at følge med. Tilføjer dig lide til min blogliste også.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s